NordArt fűtőpanelok

 

A Nordart elektromos fűtőpanelei a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújtanak használói számára. Norvégia leghidegebb részein tesztelik őket nap, mint nap, ott, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nem csak kedv, vagy szimpátia, hanem létkérdés is, mindezt bizonyítja, hogy a Norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket. A skandináv országokon kívül szerte Európában és Ázsiában forgalmazzák a Glamox fűtőpaneleket, az évente átadott több, mint egymillió darab bizonyítja a Glamox töretlen sikerét.
Esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt visszafogott
jövőbe mutató, egyúttal örök divatú design-t, letisztult fehér áramvonalas
formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.
 
A Glamox fűtőpanel működése:
A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérsékletkülönbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas, vagy kétes fizikai és élettani hatást nem okoz, egyszerűen, a thermodinamika elvén működik.
A fűtőpanel lelke a tetszőlegesen megválasztható vezérlőben rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie.

 
Általában egy perc működés után két perc szünet következik, melyet a visszajelző LED-en lehet látni, ez azt bizonyítja, hogy a fűtőpanel általában harmada annyi áramot használ, mint a névleges teljesítménye. Legtöbbször ez az oka, hogy a vásárlók ezeket a paneleket választják és nem az izzószálas rendszereket. Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van, ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható, vékony egyszerű áramvonalas kivitelben.
A Glamox fűtőtest legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléshez és a beüzemeléshez, egyszerűen a falra kell csavarozni, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és kész. Ezzel már a beruházás pillanatában jelentős pénzt takaríthatunk meg, továbbá nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen költségre nem kell számolnia a Glamox használójának.
 
 
 
Adax fűtőpanel:
 
Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, világszínvonalú remekmű született a világhírű HAREIDE-DESIGNMILL tervezőitől, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács
(Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.
Az Adax Neo egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés áltel támasztott követelményeket. Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélked
hetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

 

 


Miért érdemes az Adax NEO fűtőpanelt választani?

Mert bárhol, ahol áram van egy nap alatt kialakítható a fűtés!
Mert nem kell tartania az egyre magasabb gázszámláktól!
Mert tiszta, biztonságos egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható!
Mert régi fűtésrendszerét a legkisebb ráfordítással újra cserélheti, ezáltal pénzt takaríthat meg!
Mert meg tudja oldani lakása, hétvégi háza fűtését egyedi körülmények között is !
Mert nem kell sok pénzt költenie, a központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiváló megoldást kap!
Mert nem kell szervizelni, karbantartást nem igényel!
 
 
 
                           
 
 
Egyedi megrendelés esetén, más gyártók hasonló termékei is beszerezhetőek!

Vállalkozásunk speciális kereskedelmi helyzeténél fogva, a gyártók rendszeres akcióin túl, folyamatosan kedvezményeket képes nyújtani kiskereskedelmi illetve viszonteladói áraiból!!!

HOME  | JAMILA KFT. KAPCSOLAT KAZÁNOK NAPELEMEK | NAPKOLLEKTOROK  | SZÉLGENERÁTOROK THERMOSHIELDNORDART FŰTŐPANELOK| REFERENCIÁK  | AJÁNLATKÉRÉS

Minden Jog Fenntartva! 2006-2012.  www.jamila.hu Telefon: 06-30-204-9954