HOME  | JAMILA KFT.KAPCSOLATKAZÁNOKNAPELEMEK | NAPKOLLEKTOROK  | SZÉLGENERÁTOROK THERMOSHIELDNORDART FŰTŐPANELOK| REFERENCIÁK  | AJÁNLATKÉRÉS

 

A ThermoShield termékcsalád keletkezése

Amikor Münchenben az építészeti vásáron életemben először kinyitottam a ThermoShield bevonat ismertetőjét teljesen meglepődtem, mert a nyitó oldalon a következő állt:

Minden új technológiának nehéz az elismertség elnyerése. Amikor a 19. században az első vasútvonalak épültek a „szakértők" megmondták, hogy az emberi test 30 km/h sebességnél nagyobbat nem bír el, ma pedig már a hangsebesség többszörösével repülünk.

A ThermoShield bevonat is hasonló ellenállással küzdött, főleg a festékeket és a hőszigeteléseket előállítók részéről. A termékcsalád megismerése során azonban ki fog derülni, hogy a ThermoShield nem festék és nem is hőszigetelés, egy jelentős energia-megtakarításra képes bevonat. Akár 30%-os energia csökkentés is jelenthet használata. A vásáron a prospektus tovább olvasása meggyőzött a termék egyediségéről, a hatásmechanizmus megértése után át kellett értelmezni, vagy ki kellet bővíteni néhány eddig tanult fogalomról alkotott képemet. Azt kérem, hogy Ön is ilyen nyitottsággal olvassa ezen ismertetőt.

Űrtechnológia az Ön házának a védelmében

A ThermoShield termékeket az űrutazást előkészítendő alapkutatások eredményeképp fejlesztették ki, mely fejlesztés célja volt, hogy az űrhajót és asztronauták életét a légkörbe való ki és belépés során keletkező óriási 2000 C°-os hő terheléstől megóvják.

A vákuumozott - belül üres - üvegkerámia-golyók -, amelyek a milliméter töredékének megfelelő nagyságúak - fel használása által sikerült a NASA mérnököknek arról gondoskodni, hogy az űrhajó felületén kialakuló magas hőmérséklet ne károsítsa a bent levők életét. Ezt az úttörő bevonatot, a mai napig az űrhajók hőpajzsaként alkalmazzák.

A polgári használatra bocsátása után a - thermokeramikus - bevonatot az építőipar igényeit alapul véve továbbfejlesz tették. A kerámia-gömböcskéknek a rendkívül erős kötőanyaggal való kombinálásával megszületett a „Folyékony Hőpajzs". Létrejött tehát egy bevonat, amelyet az épületek falain, a tetőkön alkalmazunk. A felhordott bevonat kb. 50% kerámia-golyó és 50% kötőanyagból áll. A kötőanyag biztosítja a bevonat rugalmasságát, tapadását, pára áteresztő képességét, színezhetőségét. A ThermoShield termékek egymagukban jelentik az energia-megtakarítást, a hosszantartó védelmet.

 

A ThermoShield - hő pajzs - termékcsalád tetőre, kültérre és beltérre, fára, fémre használható többfunkciós csúcstechnológiát képviselő bevonat. Az innovatív tulajdonságainak köszönhetően a ThermoShield bevonat kellemes klímáról gondoskodik a kezelt épületben, segít a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, védi a homlokzatot és a tetőt a káros külső hatásoktól, az időjárás viszontagságaitól. Ezen tulajdonságai miatt a ThermoShield termékek ár-érték arányban még a magasabb minőséget képviselő festékeket is messze megelőzik. A ThermoShield termékeit az elmúlt negyed évszázad során sikeresen használták világszerte. Európában 1997 óta van kereskedelmi forgalomban, 2002 óta Németországban történik a gyártása. Azóta több mint húszezer épület hő és egyéb védelmét látja el Európában a ThermoShield bevonat. A hőpajzs felhasználása befektetésnek minősül, hiszen az alkalmazással nyert energia-megtakarítás visszatermeli a beruházás - festés - költségét.

Amennyiben  a ThermoShield elnyerte tetszését, kérjen tőlünk árajánlatot. A termék árban is versenyképes, bárki számára megfizethető.

HOME  | JAMILA KFT.KAPCSOLATKAZÁNOKNAPELEMEK | NAPKOLLEKTOROK  | SZÉLGENERÁTOROK THERMOSHIELDNORDART FŰTŐPANELOK| REFERENCIÁK  | AJÁNLATKÉRÉS

Minden Jog Fenntartva! 2006-2012.  www.jamila.hu Telefon: 06-30-204-9954